Veggbeskyttelse til garasje

veggfendring garasje
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 15/03/2024

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Acrovyn veggbeskyttelse til garasje

Hvor ofte klager ikke bilister på at det er trangt og vanskelig å manøvrere i parkeringshus og garasjer? Opplevelsen er jevnt over at det er trangt, plassene er små, det er vanskelig å manøvrere og det er søyler overalt. Som et resultat av dette så er det lett at bilen får stygge merker. Heldigvis finnes det løsninger til veggbeskyttelse til garasjer.

Acrovyn EPDM veggbeskyttelse

Acrovyn EPDM er en produktserie veggbeskyttelse som er produsert av gummi og er spesielt egnet til garasjer, parkeringshus og varelagre. De ulike beskyttelses produktene har utmerkede støtdempende egenskaper og er ideelle mht. skader forårsaket av biler, trucker, traller og vogner o.l.

Acrovyn EPDM produktserie

Produktserien består av crash rails og hjørnebeskyttere i ulike høyder og dimensjoner som dekker spesifikke krav mht. støtdemping og universell utforming. Alle produktene leveres i svart EPDM gummi, 3 meters lengder eller cut to size. Den robuste vegg- og hjørnefendringen er egnet for både innen- og utendørs bruk. Produktserien kan monteres direkte på betong, mur, stål eller treverk.

Anbefalt veggbeskyttelse til garasjer

Veggbeskyttelse kataloger

Oppdag våre innovative løsninger for veggbeskyttelse ved å laste ned våre nyeste kataloger fra Acrovyn.

Et omfattende utvalg av slitesterke produkter som er designet for å beskytte garasjeveggene mot skader fra kjøretøyer, verktøy og annet utstyr.

Her finner du katalogene i 3D

kataloger acrovyn

Leveringstid på Acrovyn EPDM veggbeskyttelse er på 4-6 uker. All produksjon er i Frankrike med rask og effektiv transport til hele Norge.

Acrovyn et grønnere valg av veggbeskytelse

Wallpro AS er i tillegg leverandør av den verdenskjente Acrovyn PVC fri PET fendringen i Norge. Den miljøvennlige produktserie produserer fendring til sykehus, helsehus, omsorgsboliger, skoler, treningssentre og næringsbygg. Acrovyn produktene fra Construction Specialties er en ener på markedet, med de mest kreative og innovative beskyttelses produktene for et hvert prosjekt.

Acrovyn produktserie er et kvalitetsprodukt og som gir prosjekter det lille ekstra.
Arkitekter, entreprenører og byggherrer verdsetter i dag den miljøvennlige fendringen og ser PVC-fri PET-plast som en investering i fremtiden. Dette fordi Acrovyn-produktene er unike ikke bare når det gjelder design, men også når det gjelder styrke, allsidighet, fleksibilitet og bærekraft.

Tenk grønt med Acrovyn!

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter