Veggfendring på skoler

veggfendring skole turkise vegger
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 11/04/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Veggfendring på skoler

Skoler er bygg med veldig stor slitasje. Vegger, hjørner og dører er eksempler på utsatte områder. Fokuset bør her være å beskytte med miljøvennlige materialer av høy kvalitet for å redusere vedlikeholdsutgiftene.

Veggbeskyttelse av vegger, hjørner og dører, et skrikende behov!

Vi ser i dag mange eksempler på nye skoler som allerede har store skader etter kort tids bruk.

I klasserom blir stoler og pulter dyttet inn i vegger og lager dype sår. I garderober er det sekker, bagger og sko som lager merker, og korridorer og andre sirkulasjonsområder blir sårbare områder som mister estetikken. Og ikke minst, skadene på vegger, hjørner og dører i gymsaler og materialrom der aktiviteten er høy og tungt utstyr som flyttes rundt.

veggfendring skole gule vegger

I tillegg er dette rom som flittig leies ut på ettermiddagene. Resultatet er nye skoler som fort mister sin glans. Dette er bare trist når vi vet at dette kunne vært unngått med relativt enkle grep.

Acrovyn veggfendring, et klokt og grønt valg

Selv en ny skole har behov for vedlikehold, men la oss prøve å ta gode og kloke valg der det kan gjøres f.eks. ved å fendre vegger, hjørner og dører før selve skaden oppstår.

veggfendring skole med tekstdekor

Ved bruk av Acrovyn fendring på utsatte områder holdes bygget i utmerket stand i årevis, kun med minimalt av vedlikehold av vegger, hjørner og dører. På lik linje med veggfendringsykehus, veggfendringomsorgsboliger og veggfendring i næringsbygg gjelder mange av de samme prinsippene når man skal planlegge veggfendring på skoler. Det viktigste er selve kartleggingen.Hvilke områder og høyder er utsatt? og deretter velge riktige fendring.

Acrovyn PVC fri fendring

Med over 50 års erfaring på verdensmarkedet har Acrovyn veggfendring blitt innlemmet i mange skolebygninger rundt om i verden. I Norge er det først nå vi opplever mange henvendelser vedrørende fendring på skoler. Ofte er det jo ikke et krav, men etter oppføring av mange skolebygg de senere årene, ser en nå viktigheten å innlemme nettopp fendring i disse byggene. Alle ønsker vi jo at dagens unge skal oppleve skolebygg som en innbydende og fremmer god læring.

«Et godt sted å være, er et godt sted å lære».

veggfendring skole grønne vegger

Acrovyn, veggfendring av høy kvalitet

De miljøvennlige PVC frie PET plast produktene egner seg veldig godt på skoler. Fendringen kan benyttes på vegger, hjørner, dører og på søyler. Vegg- og dørbeskyttelsen er kun 1,5 mm tykk, men støtbestandig, gjennomfarget, finnes i 36 standardfarger, fin struktur, leveres i ønsket høyde, med kantfasing og med digital trykk og med brannsertifisering B -s1, d0.

Acrovyn produktene produseres i Frankrike, men rask og kortreist levering til Norge.

Husk! Det er ikke de kvalitetsmessige materialvalgene i et livsløp som drar kostnadene, men vedlikeholdet.

Tenk GRØNT sammen med Acrovyn fendringsprodukter!

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter