Acrovyn håndløpere

nyhet fra acrovyn med ledlys
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 16/08/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Håndløpere med lekkert design, komfort og funksjonalitet

Acrovyn håndløper gir brukerne den daglige støtten og følelsen av sikkerhet de trenger for å ferdes i trapper, korridorer og i andre områder. De gjør det enklere og tryggere å komme seg rundt alene og forhindrer risikoen for fall og ytterlige skader.

Acrovyn håndløpere er en del av produktserien til Acrovyn vegg- og dørbeskyttelse. Produktene produseres i Frankrike og vår leverandør Construction Specialties har i over 50 år produsert og levert veggfendring for verdensmarkedet. Acrovyn veggfendring er et kvalitetsprodukt med en egen bærekraftig PVC fri PET plast serie i sitt sortiment.

For å hjelpe deg med å velge Acrovyn håndløper til nybygg eller renoverings bygg har vi satt sammen en liste over kriterier som er viktige i denne prosessen:

Håndløpere med komfort og grep

Når du velger håndløper, er det viktig å prioritere brukerkomfort og grep. Et rundt rekkverk med en diameter på 40 mm er ideelt, da det gir bedre grep enn kvadratiske eller rektangulære håndløpere. I tillegg bør håndløpere som monteres i trapper strekke seg minst 300 mm fra toppen og bunnen av hver trapp. Endene av håndløperne må være jevne og uten skarpe kanter for å unngå skade eller rett og slett å henge fast.

Robusthet og sikkerhet

Jo mere solid hådløperen er, desto tryggere er det for brukerne. Velg håndløper av høy kvalitet laget med pålitelige materialer som ikke vil knekke, sprekke eller splintre. Håndløperne må i tillegg kunne festes forsvarlig, da dette kan påvirke sikkerheten til brukerne.

Synlighet

En håndløper bør være godt synlig for å få øye på og ta tak i. Velg derfor håndløpere som kontrasterer visuelt med veggen de skal monteres på. Dette gjør dem mer synlige, spesielt for personer med synshemninger. Med dette i tankene tilbyr i tillegg Acrovyn Led håndløpere som har innlemmet led lys for økt synliggjøre, noe som igjen gir følelsen av ekstra støtte og trygghet.

Acrovyn håndløpere, en del av Acrovyn veggfendringsserien

I tillegg til at Acrovyn håndløpere er lette å holde i er de ekstremt holdbare, enkle å rengjøre og motstandsdyktig mot riper og støtskader som kan oppstå i områder med høy trafikk. Håndløperne er også tilgjengelig i en rekke materialer og farger for å matche enhver arkitektonisk stil. Håndløperne er egnet for alle typer bygg, og for et eksklusivt utseende kan man velg mellom våre alternativer i rustfritt stål eller bærekraftig tre. I helsesektoren, derimot, vil produkter med bakteriostatiske og bakteriedrepende egenskaper bidrar til å forebygge spredning av bakterier og infeksjoner. Enten du skal designe et nytt bygg eller pusse opp et eksisterende er Acrovyn håndløpere et utmerket valg med tanke på sikkerhet og et lekkert design.

Farger, materialer og finisher

Med Acrovyn håndløpere kan du skape harmoniske, helbredende miljøer med ulike farger, materialer og finisher. Acrovyn håndløpere kommer i forskjellige materialer som dekker de ulike hygienekravene fra byggherrer:

Acrovyn håndløpere materialer

Håndløpere i høykvalitets hardtre, rustfritt stål eller aluminium

Acrovyn håndløpere lages av høykvalitets hardtre, rustfritt stål eller aluminium. Dette er produkter som er spesielt egnet for hoteller og offentlige bygg.

I helse institusjoner hvor antibakteriell kontroll er avgjørende, har CS spesial laget Acrovyn HREB-6 håndløpere med en bakteriedrepende overflate. De resterende Acrovyn modellene er enkle å rengjøre og er bakteriostatiske.

Acrovyn håndløpere trevalg

Trefinisher og lakk alternativer

Acrovyn håndløpere er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, se fargetabell:

Utvalget av farger og overflater av Acrovyn håndløpere bidrar til at de kan innlemmes i alle miljøer, enten det er et nybygg eller renoverings prosjekter.

I tillegg til håndløpere tilbyr Acrovyn veggfendring og hjørnebeskyttere. Produktene kan brukes i alle bygg som trenger beskyttelse. Alt i samme farger, materialer og finisher. Du vil da få produkter som matcher hverandre og skaper helhet, harmoni og ro.

Med Acrovyn beskytter du ikke bare bygget, men også mennesket og miljøet.

Tenk GRØNT med Acrovyn PVC frie PET plast produkter.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om Acrovyn håndløpere

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter