Veggbeskyttelse fra Acrovyn

hvorfor acrovyn
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 15/03/2024

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Hvorfor Acrovyn vegg- og dørbeskyttelse?

Veggbekledning har aldri sett bedre ut enn det den gjør i dag med Acrovyn. Produktserien tilbyr en ubegrenset fleksibilitet for designere.

Acrovyn er kjent for sin holdbarhet og med sin utvidede fargepalett er den å finne i mange designprofiler som materialalternativ. Produktserien består blant annet av beskyttelsesplater med ulike finisher og teksturer som dekker et bredt spekter av interiørkonsepter.

Acrovyn er en stor produktserie som består av fendringsplater, hjørnebeskyttere, crash rails og håndløpere for et hvert bygg som trenger beskyttelse. Alt produsert av CS, Construction Specialties som i over 50 år har produsert og utviklet Acrovyn for verdensmarkedet.

Acrovyn har en egen miljøvennlig PVC fri serie, fremstilt av en unik PET plast blanding, Polyetylentereftalat, som er et termoplastprodukt i polyesterfamilien. Serien ble lansert for det europeiske markedet i 2016 og ble raskt en suksess. Dette er den første vegg- og dørbeskyttelsen produsert uten PVC, PBT, BPA eller halogener.

Acrovyn – Et grønnere valg

Acrovyn sin miljøvennlige serie er 100 % PVC fri, resirkulerbar og bakteriostatisk og gir 25% lavere karbonavtrykk. Inneholder ikke BPA (Bisfenol A), PBT (Polybutylentereftalat) og halogener eller andre bioakkumulerende og toksiske miljøstoffer. Produktene er brannklassifisert med B-s1, d0, er CE merket og samsvarer med RoHS og er EPD deklarert med all produksjon i Frankrike.

De PVC frie brukervennlig beskyttelsesplatene er 1,5 mm tynne med en fin suede texture, gjennomfarget, er meget slagkraftige og leveres cut to size. Dette bidrar til effektiv montering og minimalt med søppel på byggplass. Ønsker du hjørner som er identiske med veggplatene så thermoformer vi disse slik at vegg- og hjørnefendring harmonerer. Plater og hjørner leveres med ulik kantfasing for å unngå skitt og møkk. Produktene er lette og rengjøre og tåler vask med høy temperatur.

Dessuten er produktene kjent for sin holdbarhet og gir store kostnadsbesparelser for byggherre med en levetid på 25+. Når det gjelder montering så limes fendringsplatene med Sikaflex 11 FC+ på en grunnet vegg. Det er også mulig å få levert platene med fabrikkmonter dobbeltsidig tape, om ønsket er en rask og luktfri montering.

acrovyn

Arkitekter, entreprenører og byggherrer verdsetter i dag den miljøvennlige fendringen og ser PVC-fri PET-plast som en investering i fremtiden. Dette fordi Acrovyn-produktene er unike ikke bare når det gjelder design, men også når det gjelder styrke, allsidighet, fleksibilitet og bærekraft.

Acrovyn valg farger

Acrovyn by design – Design, dekorer og beskytt

Det er bevist at bilder som en del av et interiørkonsept kan ha positiv innvirkning på både læring, helbredelse, produktivitet og generelt velvære. Så hvorfor ikke teste de unike Acrovyn by design fendringsplatene med tanke på dette arbeidet?

Å beskytte veggen med stil gjør du med Acrovyn by design. Her har du muligheten til å skape noe helt unikt, samtidig som du beskytter både vegg og bilde. Det finnes ingen begrensninger og du velger selv bilde, mønster, grafikk eller logo. Du kan velge motiver fra et kartotek, ta i bruk egne bilder eller inngå avtaler med kunstnere. Vi stiller da som krav at det foreligger brukstillatelser for bruk av motivene.

Ved bruk av Acrovyn by design kan du kle små og store vegger som passer ditt prosjekt og skape rommet trivelig og stemningsfullt. Med oss på laget har vi dyktige bilderedigerere som hjelper oss å tilpasse ditt bilde på best mulige måte.
Acrovyn by design platene består en Acrovyn bakplate på 0,3 mm, digital trykk på 0,2 mm og deretter en transparent Acrovyn PVC free beskyttelsesplate på 1 mm. Denne platen beskyttere både bildet og veggen, tåler rengjøring og ikke minst har den lang levetid.

Acrovyn illustrasjon

Med Acrovyn beskytter du ikke bare bygget, men også mennesket og miljøet. Kunsten er å tenke miljø i alle ledd, og her kan vi hjelpe dere med gode, kloke og miljøvennlige valg i planfasen. Gambling med veggbeskyttelse kan være risikabelt og ikke minst kostbart for virksomheten, men med Acrovyn får du både kvalitet og miljøvennlige produkter. I lengden vil det lønne seg å sette miljø og levetid i sentrum.

Tenk GRØNT – det gjør du med Acrovyn!

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter