Veggfendring

fendring farger
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 03/02/2024

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Fendring, Acrovyn PVC fri vegg- og dørbeskyttelse

Wallpro AS er leverandør av den verdenskjente Acrovyn PVC fri PET fendringen i Norge. Den miljøvennlige produktserien har all produksjon i Frankrike og leverer fendring til sykehus, helsehus, omsorgsboliger, skoler, treningssentre og næringsbygg. Acrovyn produktene fra Construction Specialties er anerkjente som en ener på markedet, med de mest kreative og innovative fendringene. Acrovyn fendring er et kvalitetsprodukt og gir prosjekter det lille ekstra.

Fendring fra produktserien Acrovyn

Acrovyn er en produktserie miljøvennlige fendringsprodukter som både arkitekter, byggherrer og entreprenører setter pris på. Fendringen er fremstilt av en unik PET plast blanding og er den første vegg- og dørbeskyttelsen i verden som er produsert uten PVC, PBT, BPA eller halogener. Acrovyn fendring er designet kun til å beskytte vegger, hjørner, dører og søyler.

fendring korridor

Fordeler ved Acrovyn fendring

Acrovyn fendringprodukter ble lansert i Norge tidlig på 2000 tallet. Og vi har i dag en rekke referanseprosjekter rundt om i landet. Det er et meget sterkt materiale som er støtsikkert, lett å rengjøre, slitesterkt, holdbart, bakteriostatisk, allsidige, pvc fritt, gjennomfarget og egner seg godt både i hygienesensitive og kommersielle områder.
I tillegg er produktene fra Acrovyn enkle å montere og tilpasse på stedet og finnes i 36 standardfarger. Ønsker du derimot en annen NCS farge så tilbyr vi dette også.

Anbefalte områder:
 • Korridorer
 • Beboer rom
 • Innganger
 • Søyler
 • Sparkeplater
 • Sprutsoner
 • Resepsjoner
 • Vente områder
 • Treningsrom
 • Klasserom
 • Lager
fendring
Acrovyn tilbyr følgende pvc frie pet plast modeller:

Acrovyn fendringsplater

Acrovyn fendringsplater er produsert av den miljøvennlige pvc frie pet plasten. Beskyttelsesplatene har en tykkelse på 1,5 mm eller 1 mm. Platene har en standard størrelse på 1300 x 3000 mm, men leveres cut to size. Overflaten er i sude texture
og vi tilbyr kantfasing hvis dette er ønsket.

Acrovyn hjørnebeskyttere

Acrovyn hjørnebeskyttere beskytter sårbare ytre hjørner. Vi tilbyr ulike modeller til de ulike sonene i bygget. Områder meg stor trafikk av senger og traller trenger ofte hjørnebskyttere som tåler mer enn områder med mindre trafikk. Acrovyn har også en egen EPDM rubber serie som er tilpasset veggfendring til garasje.

Acrovyn crash Rails

Acrovyn crash rails tilbyr ulike modeller til ulike soner. De hjelper med å holde lokalene og veggene fri for stygge merker og skader, og tilbys også med håndløper. Crash railene er tilgjengelig i et bredt spekter av modeller, høyder og farger. Dekselet er gjennomfarget og skjuler riper og slitasje. Alle modellene er lette å rengjøre og vedlikeholdet er minimalt.

Acrovyn håndløpere

Acrovyn håndløper i aluminium med Acrovyn pvc fritt cover med en moderne estetikk til hygienesensitive områder. Modellene gir god mobilitetsstøtte og tilbyr komfort og funksjonalitet. Med et bredt utvalg av materialvalg og farger vil våre håndløpere dekke spesielle designkrav, lovverket og eventuelle funksjonelle krav. Alle håndløperne fra Acrovyn er lette å rengjøre og er tilgjengelig i en rekke farger for å kunne gi visuell kontrast til vegg. Enkelte modeller leveres med innlemmet led lys for økt synlighet, noe som gir følelsen av ekstra støtte og trygghet.

Her finner du mer informasjon om fendring fra produktserien Acrovyn.

Last ned Acrovyn data ark.

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter