Veggfendring til treningssenter

veggfendring treningssenter
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 12/04/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Ta vare på treningssenteret med veggfendring

De fleste eiere av treningssentre ser viktigheten av å vedlikeholde treningsutstyret slik at det fungerer perfekt. Et godt vedlikeholdt treningssenter vil tiltrekke seg flere kunder, da de fleste liker å trene der alt er rent og med apparater som fungerer. Ser vi bort fra vedlikehold av utstyr og god hygiene, hva skjer egentlig med vegger, hjørner og dører i disse områdene?

Derfor trenger treningssentre veggbeskyttelse

Treningssentre er travle og energiske miljøer. Det er stor sirkulasjon av mennesker, og man er sjelden lenge på et sted før man flytter seg videre. I tillegg flyttes blytungt treningsutstyr rundt og kasser og manualer bæres inn og ut av materialrom. Små og store vekter flytter plass, kettelbells som velter osv. Mye av dette løse utstyret slår stygge hakk i vegger, på hjørner og dører. De aller fleste områdene på et treningssenter trenger derfor fendring på lik linje med at det trengs veggfendring på skoler og i gymsaler.

veggfendring treningssenter med tekst

Unngå unødvendige vedlikeholdskostnader

På lik linje med vedlikehold av apparater, løpemøller, spinningssykler og rene garderober så er det viktig å se på vegger, hjørner, dører og søyler. Er senteret nytt, er det viktig at det fendres nok. Vær raus, det er alltid lurt. Stort sett fendres det for lite og det medfører store vedlikeholdskostnader på sikt. Vi anbefaler Acrovyn PVC frie fendringsplater på vegger og som sparkeplater på dører. De tar lite plass, er bakteriostatiske, gjennomfargede, lette å rengjøre og finnes i 36 standardfarger. Med Acrovyn by design kan du i tillegg innlemme senterets logo og motivasjonsbilder på veggene uten å tenke på skader. Hjørnebeskyttere av samme materialet som veggfendring vil passe fint inn og skape helhet mellom vegg og hjørner. På noen sentre kan det være aktuelt å innlemme Acrovyn håndløpere for god mobiltetsstøtte, også disse tilbys PVC frie.

Trenger senteret vedlikhold?

Hvis treningssenteret har lite veggbeskyttelse og skadene allerede har skjedd, fortvil ikke. Den samme veggfendringen brukes i nye og gamle bygg. Platene, hvis det er ønskelig, leveres etter mål fra kunden, med kanfasing, gjerne med fabrikkmontert tape for rask og luktfri montering. Det samme gjelder sparkeplater som lages av veggplatene og hjørnene som thermoformes fra platene. Alle produktene vil harmonere og kanskje vil de få samme farge som veggen.

Veggfendring fra Wallpro, leverandør av Acrovyn i Norge

Wallpro er leverandør og montør av Acrovyn veggfendring i Norge. De har siden 2004 levert veggbeskyttelse til det norske markedet, og tilbyr miljøvennlig PVC fri veggbeskyttelse som passer stort sett i alle bygg. Produktene er bakteriostatiske, gjennomfargede, lette å rengjøre, støtsikre, fleksible og brannsertifiserte. Vi har all vår produksjon i Frankrike med rask leveringstid til Norge.

«Aldri har veggfendring sett bedre ut enn med Acrovyn»

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter