Kemmlit garderobeskap

Garderobeskap wallpro
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 06/04/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Garderobeskap for et hvert prosjekt

Følelsen av å kunne henge fra seg, oppbevare eller lade batteriene i et skap bør være en god og trygg følelse. Vår leverandør, Kemmlit, leverer garderobeskap, oppbevaringsskap eller ladeskap i høy kvalitet og utførelse.

Kemmlit leverer skapsystemer som har en perfekt kombinasjon av inspirerende design, svært holdbare materialer og bestående av unike detaljer. Produsenten er markedsleder i Europa, og har i årevis produsert og levert garderobeløsninger til verdensmarkedet. Garderobeskapene er produsert etter strenge standarder, og ved bruk av moderne konstruksjonsteknikker leverer de enestående kvalitet og design. Dermed oppfyller de alle gjeldende krav fra arkitekter, byggherrer og sluttbrukere.

Når du skal innrede en garderobe ønsker man produkter som ikke bare ser bra ut, men som faktisk holder over lang tid og dermed minimerer langsiktige vedlikeholdskostnader. Her er Kemmlit et klokt og godt valg. Skapene bør derfor være like funksjonelle som de er flotte, og ikke minst skal og må de tilpasses alle brukergrupper.

Garderobeskap farger

Alle modellene leveres derfor med et naturlig ventilasjonskonsept som gir mange fordeler og ikke minst forhindrer det ubehagelig lukt og klærne tørker raskt. I tillegg tilbyr vi elektrisk eller forsert ventilasjon. Som innredning leveres modellene med standart stang med knagger i forskjellige høyder. Ellers finnes det alternativer som skohyller, bokser, knagger og hengere osv. Dørene leveres med eller uten nummer og låsalternativene er flere.

Garderobeskap og oppbevaringsskap i høytrykkslaminat

Ekstremt solide, hygieniske og elegante.

Høytrykkslaminat består av flere lag med harpiksbelagt papir, som slås sammen under høyt trykk. Fordelen med dette materialet er at det er ekstremt robust, slag- og ripebestandig, hygienisk og lett å rengjøre. Derfor kan produkter i høytrykkslaminat innlemmes i nesten alle sektorer. Eks: næringsbygg, hoteller, skoler, barnehager, flerbrukshaller, svømmehaller m.m. Serien består av modellene IXOS P, PURO W og PURO D. De ulike modellene leveres med skapstammer og dører i høytrykkslaminat. Modellene leveres også med dører i glass eller med digital print. PURO D består av tre i skapstamme og dør.

Garderobeskap og oppbevaringsskap I stål eller aluminium

Robuste og prisvennlige

Høytrykkslaminat består av flere lag med harpiksbelagt papir, som slås sammen under høyt trykk. Fordelen med dette materialet er at det er ekstremt robust, slag- og ripebestandig, hygienisk og lett å rengjøre. Derfor kan produkter i høytrykkslaminat innlemmes i nesten alle sektorer. Eks: næringsbygg, hoteller, skoler, barnehager, flerbrukshaller, svømmehaller m.m. Serien består av modellene IXOS P, PURO W og PURO D. De ulike modellene leveres med skapstammer og dører i høytrykkslaminat. Modellene leveres også med dører i glass eller med digital print. PURO D består av tre i skapstamme og dør.

Powerbox oppbevaringsskap

Med elektrisk strømforsyning

De nye KEMMLIT PowerBox oppbevaringsskapene er den perfekte løsningen for å lade batterier og samtidig holde dem trygge. Hvert rom er utstyrt med to stikkontakter og to USB-tilkoblinger, slik at e-sykkel-batterier, smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner kan lades opp.

KEMMLIT-sikkerhetspakken, som består av et overbelastningsvern og en jordfeilbryter, sørger for at ladeenheten blir kuttet fra den elektriske kretsen med en gang i tilfelle feilstrømmer eller overbelastning av den elektriske kretsen. Skader på personer eller skader på den elektriske kretsen kan dermed forhindres. Standard innbrudds begrensning forhindrer tyveri og hærverk.

Skapet er laget av sjøvannsbestandig aluminium. Dørene er laget av solid høytrykkslaminat og er tilgjengelig i 15 forskjellige farger. Robuste beslag og hengsler i rustfritt stål og døråpningssikring er inkludert i standardpakken. Sikkerhetsenergistengene kan byttes via serviceskapene. Det kreves tre stikkontakter på stedet for strømforsyningen.

KEMMLIT PowerBox oppbevaringsskap er beregnet for innendørs bruk. For utendørsbruk bør det eventuelt stå under tak e.l.

Skapene kan enten brukes for ansatte i en bedrift eller på offentlige områder under opphold på svømmebasseng, kjøpesenter eller hotell. Kun TÜV- og GS (testet sikkerhets)-testede komponenter brukes til PowerBox skapene.

 • Trygg| På grunn av effektbryter og innbrudds begrensning
 • Enkel | Forhåndsinstallerte uttak dermed enkel betjening
 • Fleksibel | Utvidelse og utskifting av elektriske kretser tilgjengelig uten problemer

Digital- og folietrykk eller tredekor

Med implementering av individuelle digital- og folietrykk, ulike tredekorer eller spesialfarger, blir garderobene og oppbevaringsboksene dine til virkelige blikkfang!

– Digitaltrykk

Disse er ideelt gjennomførbare på høytrykkslaminatdører. Unike omkledningsrom utvikler seg med spesielle design. Det er ingen grenser for fantasien når det gjelder temaene. Enten det er abstrakte symboler, bokstaver, firmalogoer eller fantastiske fotoutskrifter. Individuelle digitale utskrifter kompletterer gjennomtenkte romkonsepter som gir det bestemte noe til området.

– Folietrykk

Folietrykk kan realiseres på alle overflater – i stor skala eller som isolert design. Vi vurderer gjerne ditt individuelle design allerede i planleggingsfasen.

– Tredekor og spesielle farger

På forespørsel tilbyr vi også ulike tredekorer og spesialfarger.

Gode grunner til å velge garderobe- og oppbevaringsskap fra Kemmlit og WallPro

 • 125 års erfaring og markedsledere
 • Produktinnovasjon med lekker design
 • Høy kvalitet på materialer og bearbeiding
 • Gjennomtenkte log skreddersydde løsninger
 • Rask tilbudsbehandling med tegninger
 • Kort leveringstid og i henhold til fastsatt tidsplan
 • All produksjon i Tyskland
 • Profesjonell installasjon på stedet

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter