Dusjskillevegger

dusjskillevegger fra Kemmlit
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 06/04/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Dusjskillevegger, en must i dagens samfunn

For å oppnå den gode følelsen på toalett- og baderommet er det viktig å innlemme dusjskillevegger som en del av inventaret. Foruten personvern, vil skilleveggene påvirke brukerens oppfatning av toalettrommets helhet. På lik linje med urinal skillevegger ser vi at dusjskilleveggene er et økende ønske fra både byggherre og sluttbrukere.

Personvern og komfort

Personvern er lik komfort. Selv i ditt eget hjem, hvor ofte dusjer du med åpen dør? Så det å skulle dusje med fremmede ganske så tett innpå, vil kunne oppleves som ekstremt ubehagelig for mange voksne og barn. En enkel dusjskillevegg gir deg ikke 100% privatliv, men bidrar for mange med nok skjerming til at de velger å dusje i offentlige bygg istedenfor å velge det bort. Et annet og godt alternativ er å innlemme dører i anleggene, eller rett og slett velge dusjbåser som går fra gulv til tak for maksimal skjerming og beskyttelse.

Kroppsfokus viktigere enn hygiene?

Forskning viser at ungdom enten dusjer med klær eller bikini, eller i økende grad dropper å dusje. Mange føler på kroppspress og opplevelsen av og ikke være bra nok. Undersøkelser blant ungdom underbygger at dusjskillevegger eller dusjbåser med dører kan gjøre det lettere å benytte seg at dusjene. Hvis man med tiltak som dette kan gjøre det litt enklere for ungdommen å dusje, slik at de slipper å føle på frykten for å bli sett og observert, så er dette en enkel og god løsning på et økende problem.

dusj skillevegger fra kemmlit

Kemmlit dusjskillevegger, en ener på markedet!

Vår leverandør, Kemmlit, som både leverer toalettskillevegger og urinal skillevegger har også duskillevegger som en del av sitt sortiment. Kemmlit er markedsledere i Europa på sanitæranlegg, og har både kontorer og all produksjon i Tyskland. De er ikke kjent for kun å levere materialer og konstruksjoner av meget høy kvalitet og design, men også for en garanti på 7 år på sidene produkter. Enten de leverer til store prosjekter med komplekse løsninger eller mindre prosjekter, så leverer alltid Kemmlit på et høyt nivå. Med seg på laget så har de en utviklingsavdeling med planingeniører som er kjent for innovasjon, topp design og trendsettende teknologier, godt hjulpet av tett samarbeid med arkitekter. Som et resultat av dette tilbyr Kemmlit fantastiske modeller som det er verdt å merke seg.

Dusjskillevegger fra Kemmlit, er noe for seg selv

De ulike modellene fra Kemmlit er produsert og designet for bruk i alle offentlige bygg. De er meget sterke, hygieniske og ikke minst lette å rengjøre. De imøtekommer de fleste behov med sine fine og rette linjer, farger og ulike materialer. Modellene produseres etter ønsket mål og tilpasses et hvert prosjektet.

Dusjskilleveggene kan leveres som:

  • Vegghengt
  • Vegghengt med støtteben
  • Vegghengt med ovalrør i front
  • Veggehengt med støtteben og dør- dusjbås, tilsvarende en toalettskillevegg eller spanskvegg

Kemmlit modeller:

  • Basic C-13 mm kompaktlaminat
  • Primo Kn 42 mm + F 30 mm høytrykkslaminat
  • Cronus 13 mm kompaktlaminat + 12 mm / 8 mm sikkerhetsglass
  • NOXX Smart 10 mm sikkerhetsglass

Både kompaktlaminat, høytrykkslaminat og glass er egnet til dusjrom der kravene til fuktighet og slagfasthet er høye.

For mer informasjon om Kemmlit sine produkter, ta kontakt så hjelper vi deg med ditt neste prosjekt.

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter