Urinal skillevegger

toalett skillevegger sorte
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 06/04/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Urinal skillevegger – retten til litt privatliv

Urinal skillevegger eller urinal skjermer blir i økende grad innarbeidet i planleggingen av sanitær- og toalettanlegg i de fleste prosjekter i dag. Bortsett fra hygiene, er personvern veldig viktig i disse områdene. Målet bør derfor være å skape skjermede soner der både barn og voksne føler seg trygge.

Markedsleder på toalettskillevegger

Kemmlit er markedsleder på toalettskillevegger i Europa og har også urinal skillevegger i sitt sortiment. De har over mange år levert skjermvegger til pissoarer til ulike sektorer. Med kvalitetsprodukter fra Kemmlit, vil du kunne skape perfekte toalettrom der de ulike produktene harmonerer både i design, materialer og farger. Dette bidrar til utmerkede løsninger, og gir det lille ekstra til prosjektet. Foruten at urinal skjermene harmonere estetisk, er likevel det viktigste at de skaper en form for privatliv for brukeren.

Urinal skillevegger fra Kemmlit

Modeller:

  • BASIC C 13 mm kompaktlaminat
  • BASIC D+E 30 mm melaminbelagte sponplate
  • NIUU 30 mm tremateriale
  • NOXX 10 mm / 12 mm herdet sikkerhetsglass
  • CELL 30 mm kompositt elementer i stål eller aluminium

I tillegg til standard vegghengt urinalskjerm, størrelse 435mm x 825mm, kan også urinalskjermer med støtteben tilbys, størrelse 435mm x 1475. Andre mål på forespørsel.

Design og kvalitet, det lille ekstra

Modellenes flotte design og synlige kvalitet har en slående effekt allerede ved første øyekast. Dette er modeller som er konstruert og produsert for å vare og reduserer fremtidige vedlikeholdskostnader. Kemmlits ingeniører og anerkjente arkitekter jobber tett sammen i den kontinuerlige utviklingen av nye produkter, og har de senere årene høstet flere priser for sitt arbeid for design og bærekraftige elementer. All produksjon skjer i Tyskland og tilbuds- og leveringsfasen er rask og effektiv. Vi har erfarne montører som enten bidrar med selve monteringen eller kommer med god veiledning underveis.

toalett skillevegger med farge

Fordeler og valg av passende modeller

Hovedfokuset med urinal skillevegger er å skjerme enkeltpersoner, og har blitt en nødvendighet i alle toalettrom. Dette glør det både komfortabelt og bekvemmelig for brukeren, og gjør det lettere for mange å benytte urinalene i felles toalettrom. Kemmlit tilbyr derfor skreddersydde modeller til et hvert prosjekt. En modell passer ikke nødvendigvis overalt, og det er viktig å se toalettrommet som en helhet og velge urial skillevegger deretter. Hvor stor plass har vi? Hva er passende plassering? Hvilket bruk og hvilken sektor skal benytte produktene? Toalettrommene bør dessuten reflektere byggets universelle utforming generelt.

Uansett om man velger en rimelig modell, melaminbelagt sponplate eller de dyrere modellene av kompaktlaminat, tre, stål, aluminium eller sikkerhetsglass så leveres alle modellene i lekker design og kvalitet med 7 års garanti. Modellene har glatte overflater og er enkle å rengjøre og tåler sterke vaskemidler som ellers brukes på et hvert toalettrom.

Kemmlit urinal skillevegger gjør det behagelig for hver enkelt besøkende å besøke toalettrommene.

Ta kontakt så hjelper vi deg med planleggingen og monteringen av urinal veggene i ditt neste toalettområde.

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter