Toalettskillevegger

toalettskillevegger kemmlit hvite
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 06/04/2023

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Spektakulære toalettskillevegger med moderne og stilig design

Toalettskillevggene fra Kemmlit er anerkjent som noen av de mest kreative og innovative innen både design og estetikk. Med sin enestående look og kvalitet er dette modellene for prosjekter som ønsker det lille ekstra.

Toalettskillevegger, spanskvegger eller toalettvegger?

Kemmlit toalettskillevegger eller spanskvegger og toalettvegger som mange velger å kalle det, er et og samme produkt. Dette er en skillevegg som ikke nødvendigvis er ført opp i rommets fulle høyde, og som benyttes i toalettområder for både kvinner, menn og barn.

Fordeler ved å benytte Kemmlit spanskvegger

Ved å velge blant spanskveggene fra Kemmlit gjør du både et klokt og godt valg. Produktene er produsert av materialer med høy kvalitet bestående av kompaktlaminat, glass, stål og aluminium og alle modellene har 7 års garanti. Materialene er nøye utvalgt for å gi toalettskilleveggene overflateløsninger med enestående ytelser og ikke minst lang levetid. Både modellenes funksjonalitet, sikkerhet og holdbarhet testes i henhold til de strenge kravene i TUV (Den tyske organisasjonen for produksjonsovervåkning og sikkerhetstesting). De ulike modellene inkluderer også dusjskillevegger og urinalskillevegger. Og ikke minst, tilbyr Kemmlit barnehagemodellen, Bambino, som er produsert til og for barn med sikkerhet i fokus.

toalettskillevegger kemmlit

Toalettskillevegger, hvilken modell bør jeg velge?

Kemmlit tilbyr et bredt utvalg av modeller som passer overalt. Så uansett hvilken sektor modellene er tiltenkt, har vi garantert en løsning som gjenspeiler prosjektets image på en stilig og innovativ måte.

Kemmlit tilbyr følgende toalettvegger

  • CELL: 42/30mm aluminium, stål eller rusfritt stål
  • NOXX SMART: 10mm herdet sikkerhetsglass
  • CRONUS: 13mm kompaktlaminat
  • NIUU: 38/30mm tre
  • PRIMO KN: 42mm høytrykkslaminat / komposittelementer
  • BASIC: 13mm kompaktlaminat / 30mm med sponkjerne dekket med melamin
  • BAMBINO: 13mm/ 30mm kompaktlaminat/ tre

Prisvinnende design

Toalettskilleveggenes flotte design har en slående effekt ved første øyekast og evnen til å overbevise ved nærmere ettersyn. Både ingeniører og anerkjente arkitekter jobber tett sammen i den kontinuerlige utviklingen av Kemmlits nye produkter. NOXX "svevende" spankvegger er laget i samarbeid med arkitektene Wolfram Wöhr og Jörg Mieslinger. Hovedfokuset i utviklingen av NOXX var konstansen i design, og startet med den overordnede visjonen helt til de minste detaljene. Denne toalettskillemodellen har fått iF produktdesignprisen for sitt unike design.

For arkitektene Regine Leibinger og Frank Barkow var utviklingen av CELL- toalettskillevgger preget av eksperimentering med materialer og overflater. Begge prinsippene for kreativ design pluss ulike teknikker for metalloverflatebehandling har blitt brukt i etableringen av CELL.

toalettskillevegger kemmlit foliert

Bærekraft

Vi mener bedrifter må ta ansvar for miljøet. Vår leverandør, Kemmlit, skaper bærekraft ved ikke bare å ta hensyn til energi- og forurensningsforbruket sitt, men også ved å bruke sertifiserte individuelle komponenter til produktene sine.

Kemmlit er medlem av DGNB, Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen e.v. (German Society for Sustainable Building, Registered Society) er et sertifiseringssystem for bærekraftig og økonomisk effektiv konstruksjon i Tyskland hvor alle Kemmlit-produktene lages. Denne foreningen ble stiftet i 2007 av 16 initiativtakere fra ulike felt innen bygg- og eiendomsbransjen, og lanserte bare ett år senere et sertifiseringssystem som allerede er sertifisert i overkant av 750 prosjekter. Den tjener en upartisk beskrivelse og evaluering av bærekraften til bygninger og distrikter. Om lag 50 kriterier fra fagområder som økologi, økonomi, sosiokulturelle og funksjonelle aspekter, teknologi, bearbeiding og plassering gjelder for vurdering av bygninger.

Det er viktig at DGNB-systemet aldri vurderer enkelttiltak, men alltid den generelle ytelsen til et bygg eller en bydel. Spanskveggene Cronus, NiUU og BASIC oppfyller kravene i henhold til DGNB og bidrar derfor til en bærekraftig bygnings- sertifisering.

toalettskillevegger baerekraftig

Priser på spanskvegger

Med et stort utvalg modeller, materialer, farger og finisher vil prisene variere. Ta derfor kontakt, så kan vi gi deg en pris på ønsket modell til ditt neste prosjekt.

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter