Toalettskillevegger for barn

bambino toalett skillevegger
marianne kleiven

Skrevet av Marianne Kleiven

Sist oppdatert: 15/03/2024

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Kontakt meg gjerne

Bambino toalettskillevegger, på do med en smil om munnen

Barn må føle seg komfortable for å kunne disponere toalettet alene, men da må sikkerheten og tryggheten være ivaretatt. Forskning viser at det er viktig å fremme barns uavhengighet på toalettet, og ikke minst at de klarer å slippe seg løs og skape gode toalettvaner på et tidlig tidspunkt i livet.

Sikkerhet er Kemmlits første prioritet, og de har gjort det de kan for at alle barn skal føle seg trygge, føle mestring og dermed bruke toalettet på egenhånd. Toalettbåsene er enkle i bruk og med et attraktive utseende gir de best mulige løsninger for barnehager. Kemmlit tilbyr en standard sikkerhetspakke for alle Bambino toalettskilleveggene, som består av fingerbeskyttelse langs både hengsel og lukkesiden av dørene. I tillegg leveres alle modellene med avrundede hjørner på alle dører og veggelementer og med dørhåndtak med runde gummibuffere, samt selvlukkende dører. Alle Bambinoprodukter er dessuten TÜV- og GS-sertifisert.

Bambino, spesialtilpassset barn

Alle Bambino toalettskillevgger har et fargekonsept som er spesialtilpasset barn. De klare fargene skaper ikke bare en trygg atmosfære, men hjelper også barna å orientere seg og sørger for en morsom og spennende opplevelse på toalettrommet.

Bambino toalett skillevegger barn

Ønsker du å skape toalettvegger utenom det vanlige så velger man digitale print på vegger og dører. Opplevelsen blir som å befinne på safari, i middelalderen eller i et akvarium omringet av sjøhester og fisker i deilige farger og former.

Ønsker du derimot håndtak annet enn standard ringer kan du velge mellom: løver, apekatter, flodhester, elefanter, riddere, flagg, hester, hjelmer, skjold, flekker, fisker, hvaler, sjøhester, muslinger eller tall.

Toaletskillevggene Bambino er tilgjengelig i tre forskjellige versjoner:

  • B-Bambino Eksklusiv 13 mm kompaktlaminat med digital print
  • B-Bambino Klassik 13 mm kompaktlaminat
  • D-Bambino Klassik laget av 30 mm sponkjerne med melamin belegg Alle modellene passer til bruk i barnehager der lek, læring og moro er i fokus.

Våre tips for å lage det perfekte toalettrommet for den yngste målgruppen

  • Sikkerhet er topp prioritet: Gjennomtenkte detaljer på alle kritiske punkter forhindrer pålitelig risiko for skade. Derfor bør du være oppmerksom på finger beskyttede, avrundede hjørner og testede materialer. Kravene til GUV må overholdes.
  • Barnevennlige farger og former: Et koordinert og vennlig fargekonsept bør tas med i planleggingen. Fargene er ikke bare klare og vennlige, men gjør det også lettere for barn å finne frem.
  • Pedagogiske begreper: For å redusere barnas frykt for å gå på toalettet bør også pedagogiske begreper vurderes. Ved hjelp av digitale trykk på dører og vegger er et spennende design mulig. Slike temaverdener støtter opp under pedagogiske begreper som barn da opplever som lekende.
  • Produkter av høyeste kvalitet: Ikke bare GUV-kravene er viktige i planleggingen. Høykvalitetsprodukter med TÜV-sertifisering eller til og med med garantiløfte er fordelaktige, fordi holdbare produkter er like viktig.

Fordeler ved valg av Bambino

Alle Bambino toalettskillevgger skaper trygge toalettrom for barnehagebarn. Og ikke minst gjør de lave dørene det mulig for voksne og hjelpe ved behov. Overflatene på dører og skillevegger er enkle å rengjøre og tåler høy temperatur. Produktene er hardføre, sterke og av høy kvalitet. Produktserien ble presentert for det europeiske markedet i starten av 2000 tallet og ble raskt en suksess. Modellene er i dag i bruk i flere norske barnehager.

Hurtigkontakt

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

"*" obligatorisk felt

Siste nyheter